Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Enhver mand fortjener en ordentlig hjemmebar, hvor han kan slappe af med gutterne og få en god sjus eller flere.

Hvis den så også skal ose af stil, er Authentic Models klar med et pokkers blæret barskab, der forkæler samlingen. Vi har selv et af slagsen stående på redaktionen, og her i artiklen kan du læse mere om herligheden.

SE MERE HOS AUTHENTIC MODELS

Authentic Models har lavet et lækkert barskab

Hjemmebarens centrum

I princippet kan det jo være lige meget med fine omgivelser for at få en fed hyggestund. Men som med så meget andet, hjælper det bare på stemningen, når udstyret spiller.

Og med det her barskab, går I i hvert fald ikke ned på grejet.

Skabet hedder helt officielt Art Deco Liquor Cabinet, og navnet er nemlig lige præcis, hvad designet går ud på. Det er Art Deco, hvor essensen er stil, luksus og funktion.

SE MERE HOS AUTHENTIC MODELS

Authentic Models har lavet et lækkert barskab

Det betyder, at du får et skarpt skab, hvor der er fokus på den gode stil, men også de praktiske funktioner.

Selve skabet måler 150 centimeter i højden med en dybde på 37,5 centimeter og en bredde på 75 centimeter, mens vægten tipper op på lige knap 60 kilo. Det er altså en kompakt sag med plads til de fineste flasker, glas og tilbehør.

Her bliver der så passet godt på dine sager med en foring af petroleumsfarvet læder, mens der også er holdere til glas og et udtræksbord til at ordne serveringen. Og store, stærke låger med et vaskeægte Art Deco mønster til at pryde forsiden, selvfølgelig.

Det her er virkelig luksus til hjemmebaren.

SE MERE HOS AUTHENTIC MODELS

Authentic Models har lavet et lækkert barskab