Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du drømmer om at blive skarpt kørende, er der nu rig mulighed for at udleve drømmen.

Hos Aros Leasing i Aarhus har de nemlig en ekstremt eksklusiv Lamborghini stående, der bare venter på den helt rigtige mand til at overtage nøglerne.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den unikke mulighed, mens du også får mere at vide om, hvordan det der med finansiel leasing egentlig fungerer.

SE MERE HOS AROS LEASING

Aros Leasing

Den sidste Lamborghini med ren V12-motor

Det er ikke bare en hvilken som helst Lambo, der holder i garagen hos Aros Leasing.

Helt konkret, så er der tale om en Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae, der faktisk er deres sidste model med den fantastiske V12-motor uden ladetryk eller hybridteknologi. Ja, det er en rendyrket V12-oplevelse, som desværre snart hører fortiden til, så hvis du er til fuldblods benzin-heste, så skal den her nok banke et kæmpe smil i dit fjæs.

Og det gør den med hele 780 hestekræfter, der banker bæstet fra 0-100 km/t på kun 2,8 sekunder. Jaja, men med så store muskler, er 0-200 km/t jo også interessant, og det sker på kun 7,8 sekunder, hvilket nok skal blæse dine sokker af og dreje næsen om i nakken, når du hamrer speederen i bund.

Smid så lige det faktum oveni hatten, at der kun bliver produceret 350 eksemplarer af denne coupé-version, og så er du altså lige pludselig medlem af en ekstremt eksklusiv klub.

Det er selvfølgelig ikke en billig klub at blive medlem af, men den står som sagt klar hos Aros Leasing i Aarhus, der leder efter den rigtige mand til at få den på asfalten, så du kan jo kontakte dem for at høre nærmere. De er meget fleksible, og de skal nok finde den helt rigtige løsning til dig.

For alle os andre, må vi bare nøjes med at savle over billederne af dyret nederst i denne artikel. Den står altså skarpt med det matsorte ydre, der er krydret med kulfiber i spandevis og fede bronze-detaljer.

SE MERE HOS AROS LEASING

Aros Leasing

Et hav af luksusbiler – og de mere almindelige af slagsen

Det siger altså en del om sortimentet, når du har så unik en Lamborghini stående. Og det er virkelig et lækkert udvalg, der præger Aros Leasing.

Udover den voldlækre Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae, har de for eksempel også en sprød Ferrari 812 GTS, der giver sporty vind i håret, eller en Bentley Flying Spur W12 til de super komfortable gentleman-ture.

Ja, det er også nogle af de dyre biler, men leder du efter noget mere hverdagsagtigt – eller en konebil – er der også en Fiat 500 og selvfølgelig et stort udvalg af de mere familievenlige biler. De har endda en Kawasaki Ninja holdende, hvis det skal være tohjulet.

Det betyder altså, at du har et hav af muligheder for at blive godt kørende.

Fælles for det hele er den finansielle leasing, som vi kigger nærmere på i næste afsnit.

SE MERE HOS AROS LEASING

Aros Leasing

Aros Leasing er specialister i finansiel leasing

Siden 2015 har Aros Leasing forsynet danskerne med et væld af køretøjer, der spænder fra ganske almindelige hverdagsbiler til eksotiske luksusslæder, og de tager kunderne i hånden med rådgivning og handel på tværs af grænser.

Det betyder også, at du kan slappe helt af, for de har styr på alt det tekniske og sørger for at holde dig løbende opdateret.

Aros Leasing tilbyder finansiel leasing, hvor du har brugsret over køretøjet. Det giver altså dig den samme frihed, som hvis du havde købt bilen – men du har langt færre penge bundet i bilen.

Det kan opsummeres således:

– Du betaler ikke den fulde registreringsafgift, men i stedet betaler man en forholdsmæssig registreringsafgift for hver måned af leasingperioden

– Lav kapital binding

– Lav udbetaling i forhold til bilens værdi

– Billigere forsikring, da forsikringssummen er lavere, fordi køretøjet er uden moms og den fulde registreringsafgift

– Nemmere at sælge bilen videre, da den er uden fuld registreringsafgift, og du kan derved også lettere sælge den udenfor Danmark

Ja okay, det bliver alligevel hurtigt lidt teknisk, men Aros Leasing er kendt for deres kyndige vejledning, så de kan helt sikkert give dig ro i maven og få dig flot kørende.

Så er spørgsmålet bare, hvilken bil der frister, og i billederne herunder kan du sparke dæk på den mægtige Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae. Det er da en drømmebil.

Billederne er i øvrigt skudt på lageret hos Proshop.dk. Hvorfor, tænker du? Jo, fordi den administrerende direktør i Proshop, Poul Thyregod, også er bestyrelsesformand i Aros Leasing.

SE MERE HOS AROS LEASING

Aros Leasing

Aros Leasing

Aros Leasing

Aros Leasing

Aros Leasing

Aros Leasing

Aros Leasing

Aros Leasing


Se andre seje sager om: