Når de britiske soldater under Anden Verdenskrig skulle have noget at spise, åbnede de højest sandsynligt en dåse magen til denne. Der er mad til en hel dag med morgen-, …
Læs mereNår de britiske soldater under Anden Verdenskrig skulle have noget at spise, åbnede de højest sandsynligt en dåse magen til denne. Der er mad til en hel dag med morgen-, …
Læs mereDu kan godt bestille en tid hos tandlægen i forvejen, hvis du har tænkt dig at tage en bid af dit normale værktøj, for dine tænder går i stykker, før …
Læs mereOkay, lyt lige til den her opskrift. Du tager en jalapeno, fylder den med tequila og dypper den i chokolade. Det lyder simpelt, og det er det også, men resultatet …
Læs mereDet er simpel fysik. Jo større chips er, jo mere dip kan de bidrage med at skovle op til din mund. Og hvis du synes, dine chips er lige lille …
Læs mereDet her er ikke en is du skal dele med ungerne, for ArcticBuzz er simpelthen forsynet med alkohol, så du både kan få en god omgang brainfreeze og en alko-summer oveni …
Læs mereSelvom du er helt tosset med gin, dikterer den sociale norm, at du ikke kan bunde en halv flaske til morgenmaden. Okay, måske den går i weekenden, hvis du alligevel …
Læs mereEn charter-brite med badevinger, et skinkesøm i spændetrøje og hele farveladen eller en død indianer med tæppe og fuld krigsmaling? Kært barn har mange navne, og en hotdog er ikke …
Læs merePizza er godt. Mere pizza er ekstra godt. Derfor giver det også god mening at kombinere flere af slagsen, og det er lige præcis, hvad du ser i videoen herunder, …
Læs mereBacon burde fylde hele kostpyramiden, men selvom det er fremragende mad, kan du jo ikke spise bacon hele tiden. Der er også brug for lidt krydderi. Og de her boller …
Læs mereVi har tidligere skrevet om det ret geniale koncept med at smide gin i marmelade med produktet Spreadable Gin. Problemet var så bare, at de ikke leverede stadset til Danmark, …
Læs mereNår du kværner chips og skyller dem ned med en øl, tænker du måske ikke så meget over kvaliteten af de knasende stykker. Men hvis du til gengæld går meget …
Læs mereSennep er en af de der ting i livet, som man bare tager for givet, men alligevel ikke kan leve uden, og nu skruer den franske senneps-producent ekstra meget op …
Læs mereNår varmen banker dig lige så hårdt i hovedet, som den gør lige for tiden her i Danmark, skal der bruges masser af is. Og hvis du er vild med …
Læs mereNutella er fantastisk. Men der er faktisk langt flere muligheder for at smøre kradse sager på brødet. Nu kan du for eksempel få chokoladepålæg med Twix, Bounty og Maltesers, og …
Læs mereDet er svært at slå en balje friske kartofler fra den danske muld. Okay, det skulle da lige være de her kartofler. Navnet er Bonnottes de Noirmoutier, og kartoflerne avles i …
Læs mereNutella skal der til. Et glas Nutella om dagen holder jo lægen væk. Nej nej, men det smager altså godt, og med Nutella Weekly sikrer du, at du får din daglige …
Læs mereÆg er en fantastisk spise. Så kan det da godt være, at der er lige så meget fedt som protein i de små bomber, men det ændrer ikke ved, at …
Læs mereAf Peter Frøkjær / Mandesager.dk Flymad er måske ikke anset som højtflyvende gastronomisk kunst, men det bliver der nu lavet om på. Og det er endda dansk Michelin-mad. Efter seks …
Læs mereCoca-Cola blev introduceret i 1886 i USA. og udover fjernelsen af kokain – det er alligevel lige voldsomt nok – så er læskedrikken stort set den samme i 2019. Heldigvis, …
Læs mereHvis barrieren mellem dig og en kæmpestor menu fra McDonald’s er den fysiske distance fra din hoveddør til indgangen til mågevingen, er det her gode nyheder. McDonald’s begynder nemlig fra …
Læs mereIfølge Bubba Blue – ja, det er hans efternavn – er der uendeligt mange muligheder for at lave retter med rejer. Okay, det er der ikke, men der er mange, …
Læs mereHvordan kan den mand blive ved med at finde på nye udfordringer til sin mavesæk? Men det kan han altså, og i den nyeste video kan du følge med, når Matt …
Læs mereDet er vildt, at hurtigspiseren Matt Stonie kan blive ved med at finde på nye måder at fylde mavesækken og få os andre til at tabe kæberne. Men det kan …
Læs mereHvis du er typen, der godt kan spise mad over sidste salgsdato og lige skærer muggen væk og spiser resten af brødet, er det her lige noget for dig, for …
Læs mereKetchup eller Mayonnaise? Det er et spørgsmål, der virkelig kan dele vandene, når det kommer til dyppelse, men lige som du bare kan mikse din røde saftevand med den grønne …
Læs mereForskellige mesterkokke har forskellige signaturretter, og den berygtede kok Jacques Pepin er verdensberømt for sin omelet. Den forsøger Alex at efterligne her i videoen. Så kan man diskutere, om ikke bare …
Læs mereNu hvor den nye Avengers: Infinity War snart har premiere i biograferne, kan man da godt gå og blive lidt lækkersulten, og her hjælper mad-aficionadoen “Binging With Babish“, for her …
Læs mereSå er årets Michelin-stjerner lige blevet uddelt, og Danmark kan bryste sig af at have 26 restauranter med i det fine selskab i 2018. Det betyder også, at der er …
Læs mereDet er måske ikke ligefrem is-nyheder vi vælter os i her på siden, men engang imellem kommer der bare noget så godt, at vi er nødt til at kaste os …
Læs mereDet danske bryggeri Mikkeller er eksperter i kreative tiltag for at få mere ud af øllen, og de nye Mikkeller Lokale Rødder Beer chips gør lige præcis dette. Det er faktisk …
Læs mere