Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er nemlig rigtigt. Nu er det snart December, og hvis du leder efter en sej Julekalender til at styre dig sikkert frem mod Juleaften, så er det her den helt rigtige løsning.

Her får du nemlig 24 låger fyldt med værktøj.

Og det er ikke bare hvilket som helst værktøj, for det kommer fra tyske Wera, der har produceret kvalitets-værktøj siden 1936.

Det betyder altså, at det er den perfekte Julekalender til handymen i alle aldre, og her i artiklen kigger vi nærmere på 2023-udgaven af Weras populære Julekalender.

KØB JULEKALENDEREN HER

Fyldt med god værksteds-lir

Det var faktisk tilbage i 2010, at Wera første gang fik den geniale idé at lave en Julekalender med deres værktøj, så de var allerede med på vognen, før det væltede frem med opfindsomme Julekalendere.

Nu er vi så kommet til 14. udgave af Julekalenderen, og den er selvfølgelig fyldt med god værksteds-lir.

Nu skal vi nok lade være med at spoile, hvad der venter bag lågerne, men det skader vel ikke at fortælle, at værktøjsdesignet er inspireret af Julemandens rød-hvide frakke, og du kan se frem til en række stelforkromede vinkelnøgler, særligt opbevaringsrack og håndgreb med dobbeltspidsede udskiftningsklinger, mens der også gemmer sig en oplukker et sted i Julekalenderen.

Ja okay, så fik du alligevel lidt at vide om indholdet, men der er stadig masser af overraskelser på spil.

Det er da langt mere praktisk end et stykke chokolade hver dag i December, for det her er rent faktisk en Julekalender, du kan bruge til noget.

KØB JULEKALENDEREN HER

Wera værktøjs-julekalender