Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Når du slanger dig på sofaen er der brug for et ordentligt TV til at banke op for underholdningen, og her er Samsung bare leveringsdygtige med den fedeste teknologi.

Så er det egentlig lige meget, om du er til TV-serier og storfilm hjemme i stuen eller gaming på højt plan, for de har den perfekte løsning til dig. Her i artiklen kigger vi nærmere på to af deres nye Neo QLED TV, der er skræddersyet til at dække dine behov for underholdning.

Lækre TV-serier, film og gaming - Samsungs blærede TV mestrer det hele

QN900B Neo QLED – Det ultimative stuealter til hjemmebiffen

Der var engang, hvor du var tvunget i biografen for at få serveret den bedste oplevelse af storfilmene. Sådan er det ikke mere, for Samsungs QN900B Neo QLED 8K Smart TV er læsset med den nyeste teknologi, der opdaterer din stue til en topmoderne hjemmebiograf.

Og du kan få det i enten 65, 75 eller 85 tommer, så der er fuld knald på de store billeder.

Her bliver det store format så bakket op af et helt hav af snedige innovationer på både hardware- og softwarefronten til at få det meste ud af dine TV-serier og film.

Du får nemlig en sprød 8K-opløsning – ja, det opskalerer selvfølgelig indhold til den enorme opløsning – der sammen med Neo QLED-teknologien med Quantum Mini LED styrer lyset præcist og giver masser af detaljer. Samsungs Quantum Mini lysdioder er faktisk 40 gange mindre end konventionelle lysdioder, hvilket sørger for en ekstremt præcis lysstyring.

Her hjælper den nye Neural Quantum Processor 8K så også på løjerne, for den analyserer og forbedrer billedet konstant, så det står knivskarpt, og her får du desuden et antireflekslag, der reducerer blænding og distraktioner.

Resultatet er ekstremt flotte og flydende billeder, der får TV-serier og film til at stå helt fantastisk, og det er bare med til at få det hele til at virke endnu mere realistisk.

Lyd og design i særklasse

Bare rolig, selvom du kan fylde stuen med store og imponerende billeder, er der ikke noget til at distrahere fra den rene underholdning.

Samsung QN900B Neo QLED 8K Smart TV er nemlig et minimalistisk mesterværk, hvor selve panelet dækker hele 99% af fronten, så er der et absolut minimum af kant, og her kan du hænge det helt ind til væggen, så det kun stikker 1,5 centimeter ud. Ja, det er en tynd sag, der sammen med den smarte One Connect-box gemmer kablerne af vejen, så det hele er holdt rent og ryddeligt.

Det er virkelig lækkert, at der er skruet på samtlige parametre for at sikre den skarpe stil.

Men hvad så med lyden?

Ja, på trods af det kompakte og tynde design, får du faktisk stor lyd. Der er nemlig et 6.2.4 kanals lydsystem på 90 watt, der sammen med teknologien Object Tracking Sound er i stand til at levere en tredimensionel lyd, der følger objekterne på skærmen. Endda med understøttelse af fremragende Dolby Atmos lyd.

Hvis det så alligevel ikke helt er nok til dine sarte ører, så er der også den matchende HW-Q950 soundbar, der leverer verdens første indbyggede trådløse Smart TV-til-Soundbar Dolby Atmos-forbindelse.

Hey hjemmebiffen er jo kun komplet, hvis lyden følger med de fantastiske billeder. Og det gør den her, for du får hele pakken.

Lækre TV-serier, film og gaming - Samsungs blærede TV mestrer det hele

QN95B Neo QLED – Det geniale gaming-TV

Hvis dine timer på sofaen mere går med gaming end med at se TV-serier og film, er det her ren forkælelse til dine spil. Samsung har nemlig kræset for gamerne med deres QN95B Neo QLED, der er specialudviklet til at få det bedste ud af næste generations spillekonsoller.

Det betyder, at du i virkeligheden får en gaming monitor forklædt som en fladskærm, og med størrelser fra 55 helt op til 85 tommer, er det i hvert fald ikke de store billeder, du går ned på.

Her er du så allerede hjulpet godt på vej med Neo QLED-teknologien, der sammen med Neo Quantum Processoren sørger for, at der altid er skarp 4K-opløsning med præcise farver. QN95B giver dig desuden flydende billeder, for med AMD FreeSync Premium Pro får du 144 Hz grafik med Quantum HDR 2000, der bare sørger for helt sublim dynamik og lav latens.

Ja, ingen hakkende billeder eller efterslæb. Så kan du da ikke skyde skylden på det, hvis det ikke helt går efter planen i spillene. Her får du også fuld kontrol over løjerne med en Game Bar til hurtigt at skifte indstillinger, så du i realtid kan justere format, latens, FPS, HDR, indstillingerne til et trådløst headset og alle øvrige parametre.

Det spiller bare.

Og så er det jo en ekstra bonus, at gaming-TV’et fokuserer på de sprøde billeder og skruer ned for distraktionerne. Du får nemlig et tyndt design i børstet stål, der sammen med den smarte One Connect-box gemmer kablerne af vejen, mens selve panelet desuden er dækket af en antirefleksiv belægning til at holde genskinnet på et minimum.

Det er egentlig ret vildt, at du kan få så toptunet et TV til gaming.

SE MERE OM QN95B NEO QLED HER


Se andre seje sager om: ,