Den amerikanske præsident har Air Force One, og selvom det da også er et lækkert fly, ville vi nok foretrække at blive fløjet rundt i en Skyacht One. Det er jo i bund og grund en flyvende yacht. Designet er da også direkte inspireret af en yacht fra 1939, så du får et i forvejen lækkert privatfly fra Embraer Executive Jets, hvor interøret så lige er pimpet i bedste Donald Trump stil med mahogni, læder, guld og et lysshow fra LED-panelerne, mens du får et master bedroom med eget bad, et konferencerum og en stue, hvor du kan slappe af i sofaen foran TV’et. Det kræver selvfølgelig også, at du har lommer så dybe som Donald Trump for at have råd til fornøjelsen, men vi synes lige, du skulle se, hvilken slags luksus, folk flyver rundt i deroppe, mens du er fanget på de billige sæder på dine flyrejser. Jamen det var da så lidt.

Og hvis du lige har vundet jackpotten i Lotto, kan du se mere om flyet her.

Stig ud af privatflyet med Danske Spils Augmented Reality

Du skal da opleve flyet på din egen krop, så du ved, hvad der venter, når du får fingrene i den store gevinst. Og det er faktisk ret simpelt. Hvis du læser dette på din mobil, så klikker du bare på Snapchat-billedet herunder, og så kommer du direkte til funktionen på Snapchat, hvor du får én på opleveren med en Augmented Reality funktion, som bringer dig til Den Kinesiske Mur. Hvis du læser dette på en computer, tager du mobilen frem og scanner billedet, og så er du i gang. Det er faktisk ret fedt lavet.

Eurojackpot-drømmen er det her luksus privatfly

Hvad drømmer du om?

At leve resten af livet i sus og dus på en privatø med familien og de bedste venner er ikke nogen tosset drøm. Det er da også noget, os danskere drømmer mest om. Eurojackpot har nemlig i samarbejde med YouGov foretaget en undersøgelse, der helt enkelt spørger danskerne: Hvis du vandt hundredvis af millioner kroner i Eurojackpot, hvad ville du så gøre? Her er top 3:

  1. Holde ferie resten af livet.
  2. Chartre et fly og rejse rundt til verdens syv vidundere med mine venner.
  3. Leje en hel tropeø med hotel, kokke og instruktører til dykning, snorkling, jungleture og invitere familie og venner.

Drømmen er slet ikke så langt væk

Nu tænker du sikkert, at det er da fint nok, for ingen vinder nogensinde nok penge til at kunne trække sig tilbage og leve det søde liv. Men der tager du fejl. Siden Eurojackpot blev introduceret i Danmark i 2012 er der faktisk hele 80 danskere, som er blevet millionærer. I 2015 vandt en enlig mor til fem børn fra Helsingør hele 315 millioner kroner. Og vinderne bor lige i dit nabolag. Danske Spil har lavet et specielt kort over Danmark, hvor du kan se den geografiske placering af alle vinderne, og det er ret sejt at se, hvordan landkortet bare er klistret til med vindere.

Du kan selv se det ved at trykke lige her.

Hey, nogen skal jo vinde, og du vinder kun ved at spille. Det ekstra fede er, at al overskud fra Danske Spil går direkte til det danske folk, så selvom du ikke vinder, så er du stadig en vinder. Nu har Danmark jo lige vundet VM i håndbold, og bagpå deres trøjer er der et Team Danmark Logo. En af modtagerne af udlodningsmidlerne.