Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du leder efter en god undskyldning for at invitere damen på det spaophold, hun går og længes efter, er det her den perfekte mulighed.

AIRE Ancient Baths er nemlig gået sammen med Carlsberg om at skabe en unik oplevelse på deres lokation i København, der netop befinder sig i Carlsbergbyen, og her kan du simpelthen få lov til at bade i øl – og nyde 3 særligt udvalgte øl fra Carlsberg undervejs.

Det er da wellness, der er til at forstå.

Her i artiklen får du mere at vide om den eksklusive oplevelse.

SE MERE HOS AIRE ANCIENT BATHS

AIRE Ancient Baths Copenhagen

En komplet øl-oplevelse

Det kan måske virke som spild af god øl, men der er faktisk mening med galskaben.

The Beer Bath Experience with Carlsberg Beer at AIRE, som oplevelsen helt officielt hedder, er nemlig en hyldest til dansk ølhistorie og øllets særlige evne til at binde folk sammen og få dem til at slappe af væk fra dagligdagens stress og jag.

Derfor er øl og wellness jo et fremragende miks, og her får I afslapning i lange baner.

Det hele starter med en tur gennem AIREs termiske bade, hvorefter I bliver forkælet med 45 minutters fuldkropsmassage, og så er det tid til at dykke ned i jeres eget private kar med Carlsbergs fineste øl. Her får I så lige en afslappende hårbundsmassage, før I kan nyde 3 udvalgte Carlsberg-øl og få en fortælling om Carlsbergs oprindelse i 1847 frem til i dag med sammenhængen til AIRE Ancient Baths.

Det hele foregår under jorden i hulerne, hvor Carlsberg opbevarede tonsvis af malt til øl-produktionen, og det er uhøjtideligt og afstressende.

Du er 100% mere afslappet og roligere end ved ankomsten. Og sikkert også lidt beruset.

SE MERE HOS AIRE ANCIENT BATHS

AIRE Ancient Baths Copenhagen

Spansk wellness i verdensklasse

AIRE Ancient Baths startede i 2004 i Sevilla i Spanien, hvorefter konceptet er vokset til i dag at inkludere flere spanske byer, New York, Chicago, London og København.

I københavn er AIRE placeret i de historiske lokaler i Carlsbergbyen, hvor I finder det ypperste indenfor afslapning.

Udover The Beer Bath Experience with Carlsberg Beer at AIRE kan I opleve en hel perlerække af oplevelser fra en stille tur i badene til at bade i rødvin eller få en omgang med salt fra Himalaya. Der er masser at vælge imellem, så mon ikke, din bedre halvdel nok skal blive glad, hvis du inviterer hende med på tur.

I videoen herunder får du et kig indenfor i de unikke omgivelser, og hvis du synes, det hele virker lidt bekendt, så kan det måske hænge sammen med en film, du engang har set.

Den voldsomme spa-scene i John Wick er nemlig optaget hos AIRE Ancient Baths i New York. Jaja, men bare rolig, så vildt er det vist ikke i København.

SE MERE HOS AIRE ANCIENT BATHS