Når en mand har en personlig formue på over 12 milliarder kroner, kan han et eller andet, og Lars Larsen ved noget om godt købmandsskab. Nu kaster han så den visdom efter onlinesalg med firmaet Eovendo – og det kommer faktisk også dig til gode.

Forretningsmodellen går nemlig kort og godt ud på, at du får penge tilbage, når du handler i mere end 250 webshops. Ja, det er win-win. Du tilmelder dig hos Eovendo, hvor du så også kan se, hvilke webshops de samarbejder med. Herefter handler du, som du plejer, og når du køber en vare hos en af deres samarbejdspartnere, modtager de provision, som de i sidste ende deler med dig. Det hedder cashback.

TILMELD DIG VED AT KLIKKE HER

Det betyder altså, at du ikke skal have penge opad lommen for at tilmelde dig, og i sidste ende får du penge tilbage, når du køber en vare, du i forvejen havde tænkt dig at kaste skillinger efter. Sådan en idé kan vi god lide. Tjek videoen herunder for en nem forklaring af konceptet og hop videre til Eovendo, når du er klar til at tjene penge, når du handler på nettet.


Se andre seje sager om: