Er du gået død i hverdagens stress og jag? Trænger du til et afbræk fra bleskift, madlavning og opvask? Bare rolig, du er ikke alene. Her i artiklen har vi samlet ti forslag til aktiviteter til dig, der har brug for en herreweekend.

Fodboldrejse

Hvis du, som fleste mænd gør, elsker fodbold, så pak din taske, og hop på det første fly mod en storby, hvor dit yndlingshold spiller; London, München, Paris, Madrid eller Rom. Det er blot op til dig.

Las Vegas – derhjemme

Det er de færreste, som har tid til at smutte til Las Vegas i en weekend. Heldigvis kan du få næsten samme oplevelse online på fx https://www.cozino.com/dk/games/, der har samlet de bedste og sjoveste casinospil.

Sommerhus

Ring, eller skriv til dine bedste venner, og aftal, at I da skal i sommerhus sammen. Pak en masse drikkevarer, og husk håndklædet til vildmarksbadet.

Mountainbike

Hop i cykeltøjet, og find din mountainbike frem bagerst i skuret. Du skal ud at cykle i skoven. Husk hjelmen!

Pubcrawl

Hvornår har du sidst været på pubcrawl? Tag dine bedste venner under armen, og begiv jer af sted i nattelivet. Det behøver ikke at være en vild druktur, hvor du ikke kan huske noget den næste dag – mindre kan på alle måder også gøre det. Det kan passende også bare være en pubcrawl, hvor I smager på nogle gode øl eller drinks.

Overlevelsestur

Mand mod naturen. Pak din taske med overlevelsesgrej, og sæt kursen mod den svensk vildmark. Det er ikke for sarte sjæle, og du skal kunne klare ikke at være på Facebook. Her er der ingen kære mor, der kommer og hjælper dig, men er du sammen med et hold venner, er du garanteret et minde for livet.

Gaming

Vil du hellere skyde virtuelle mennesker end dyr på en overlevelsestur? Saml dit udstyr og tilbehør, og arranger et LAN med dine kammerater, hvor I kan spille CS:GO, PubG eller Fortnite hele natten. Husk rigeligt med energidrik, snacks og andet usundt, der kan holde jer i gang.

Madfestivaler

Der afholdes hele året en lang række madfestivaler rundt om i landet, hvor du kan prøve mad, du ikke får til hverdag.

Fiskeri

Find din gamle fiskestang frem fra skuret, og husk dine vaders. Find ro i sindet, og få en masse frisk luft, mens du fisker. Måske fanger du ovenikøbet aftensmaden?

Gokart

Har du benzin i blodet, og kan det hele kun gå for langsomt? Lej jer ind hos den lokale gokartbane, og giv den fuld pedal og gutterne baghjul.

Se andre seje sager om: , ,