Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Den elektriske revolution ruller for alvor på cykelstierne, og med STRØM Bikes kan du hoppe med på bølgen i overlegen stil.

Deres elcykler er nemlig designet her i Danmark med fokus på høj kvalitet og snedige løsninger, der både gør dine ture hurtigere og mere praktiske.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de lækre cykler, der allerede nu har kæmpe succes.

SE MERE HOS STRØM BIKES

Et gennemtænkt design med fede features

Det er klart, at det overordnede design med en cykel jo ligger indenfor nogle bestemte rammer. Den har to hjul, et styr og en sadel.

Her har STRØM Bikes skåret ind til benet og skabt en citybike til damer, en til herrer og en Fatbike til det grovere terræn. Dem kan du så enten få i sort eller i hvid.

Her er det fede, at de har fintunet designet med snedige detaljer, som inkluderer et stel med indbyggede lygter for og bag, som endda har bremselys og blinkefunktion til øget sikkerhed. Her kan du så tilføje ekstraudstyr som integrerbar bagagebærer eller frontbærersystem med en snedig kurv af aluminium, som er lige til at klikke af og på.

Ret praktisk, når du lige skal have handlet lidt dagligvarer eller på tur med gutterne. Den er godkendt til at bære 15 kilo, som jo er mere end rigeligt til lidt bajere.

Det hele er designet og udviklet af STRØM Bikes selv, som også står bag skærme, styr, greb og motoren på 250 Watt, der hurtigt får dig op på de 25 km/t loven dikterer for elektrisk assistance.

Resultatet er bare en gennemført elcykel, der skiller sig ud fra mængden på den fede måde.

Og nå ja, selvom batteriet leverer en rækkevidde på op til 80 kilometer og er godt gemt af vejen i stellet, så kan du tage det med under armen og få det opladet uden at skulle slæbe hele cyklen med dig. Det er et kæmpe plus for byfolkene, der bor i en lejlighed på tredje sal.

SE MERE HOS STRØM BIKES

STRØM Bikes

Høj kvalitet til lave priser

Nu tænker du sikkert, at det må være en dyr omgang at få en dansk elcykel, hvor kvaliteten og de fede features står i kø for at give dig lækre ture.

Men sådan er det ikke med STRØM Bikes.

En stor del af årsagen er, at de har skåret mellemmanden væk. Du handler direkte med dem, så der ikke er en cykelforhandler, som også lige skal have en del af kagen, og det betyder, at du kan få en gennemført elcykel til 10.750 kroner med det hele.

Ja, det er en vanvittigt god pris, og det er faktisk ret vildt, at du kan få en elektrisk wingman med på turene til så relativt få skillinger. Hvis du så lige mangler det sidste skub, kan du selvfølgelig booke en prøvetur hos Strøm Bikes i Aalborg, Aarhus, Odense og København LIGE HER.

Der er allerede mere end 4.000 STRØM-cykler på landevejene, så det hele er gennemtestet og har vist sit værd i den virkelige verden.

SE MERE HOS STRØM BIKES

STRØM Bikes

Hvem er cyklerne til?

Du skal selvfølgelig kigge på dit behov. Hvis du sjældent hopper på jernhesten og nøjes med korte ture, er det måske ikke særligt nødvendigt med en elmotor.

Hvis du til gengæld cykler jævnligt eller bruger cyklen som dit primære transportmiddel til og fra arbejde, studiet eller noget helt tredje, så vil du blive mega glad for at få ekstra energi i rugbrødsmotoren. Når du først har prøvet det, vil du ærgre dig over, at du ikke fik det noget før.

Og her giver STRØM Bikes bare mega meget værdi for skillingerne, hvis du sammenligner med langt dyrere cykler fra for eksempel VanMoof.

Deres elcykel er virkelig kram med et væld af design-features, som bare gør cykelturene til en fornøjelse. Endda uden at tømme dine lommer.

Og så er den dansk. Ja, det er fedt.

SE MERE HOS STRØM BIKES

Danske STRØM Bikes

 

 

Se andre seje sager om: ,