Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Aah, det dufter af sommer. Og så er er der ikke noget bedre end at komme ud på vandet og nyde solen.

Det mener de også hos danske CoolSurf, der gerne vil hjælpe endnu flere med at komme i gang med Paddleboards, så lige nu får du 50% rabat i deres shop, og du kan se hele udvalget LIGE HER.

Hvis du endnu ikke har prøvet det, er det bare med at sætte i gang, for du bliver afhængig af det.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de lækre Paddleboards, og vi starter lige med en video.

Komplette pakker til begyndere og øvede

Det er lige meget, om du er en garvet vandhund eller først lige er begyndt at dyppe fødderne i det våde element. Hos CoolSurf har de alt fra Paddleboards til det nødvendige ekstraudstyr som våddragter, redningsveste og selvfølgelig paddles af aluminium.

Det kan du selvfølgelig købe enkeltvis, men de har også samlede pakker, der passer til netop dine behov.

På billedet herunder ser du for eksempel deres SAIL Kite Paddleboard pakke. Her får du et oppusteligt board – alle deres Paddleboards er oppustelige, og det er ret genialt – på 3,2 meter i længden og en vægt på 10,5 kilo. Boardet er desuden 76 centimeter i bredden, hvilket giver god plads til dine fødder med både balance og stabilitet. Det er jo ret vigtigt. Snuden er desuden afrundet, så du får endnu mere stabilitet.

I næste afsnit kigger vi nærmere på selve designet af deres Paddleboards.

Et CoolSurf Paddleboard er sommerens sjoveste legetøj

Kvalitet til vandet

Det gælder selvfølgelig om at være sikker, når du begiver dig ud på vandet, og med et Paddleboard fra CoolSurf kan du bare slappe af og nyde turen – beskyttelsen er der styr på.

Deres Paddleboards er lavet af den bedste kvalitet og udstyret med de helt rigtige løsninger til en sikker tur.

Du får derfor skridsikkert underlag, elastikker til at fastgøre tasker og andet grej, mens der også er en sikkerhedsstrop til at sørge for, at det ikke driver væk fra dig, hvis du skulle falde af. Det er alligevel trælst at være nødt til at svømme i land, fordi dit Paddleboard pludselig er på skovtur.

Et CoolSurf Paddleboard er sommerens sjoveste legetøj

Du svæver på luft

Nu nævnte jeg tidligere, at alle Paddleboards fra CoolSurf er oppustelige, og det er altså ret smart.

Det betyder nemlig, at du kan lukke luften ud af boardet, når du ikke bruger det, og så fylder det så lidt som muligt og er let at have med i den medfølgende bæretaske.

Og bare rolig, det er stadig ekstremt stabilt og holdbart. Boardet er nemlig lavet af PVC-plastik med vævede fibre, som giver en hård overflade, der ikke er til at punktere. Det løber heller ikke tør for luft over tid, for når du først har fyldt Paddleboardet med luft, holder det i flere måneder.

Der medfølger selvfølgelig en pumpe, så det er lige til at komme i gang.

Ja, det er simpelthen nemmere end nemt at komme ud på vandet på et Paddleboard fra CoolSurf.

Et CoolSurf Paddleboard er sommerens sjoveste legetøj

Se andre seje sager om: