Der er absolut ingenting galt i at være skaldet, tyndhåret eller være udstyret med høje tindinger. En mand er mere end sit udseende. Men hvis du er ked af at miste manken, er der stadig håb. Det nyeste produkt på det danske marked er Provexin, som er et skånsomt alternativ til at gå all in med en hårtransplantation for at få håret tilbage. Provexin er nemlig en creme, som du skal smøre på de udsatte områder i hovedbunden to gange dagligt, og så skaber det gode betingelser for hårvækst ved at rense hårsækkene fri for snavs (døde hudceller og talg) samt stimulere hårsækken til at producere nyt hår. På den måde kan Provexin rent faktisk bidrage til genvækst af hår, der er forårsaget af arveligt hårtab.

KØB PROVEXIN HER

Det er da ret fedt, at vi selv kan være herre over vores egen skæbne. Det er dog vigtigt lige at nævne, at man må væbne sig med lidt tålmodighed, da det godt kan tage lidt tid at vække de dovne hårsække igen. Der går typisk 4-6 måneder før man kan se resultater – hvis man altså husker at bruge produktet to gange dagligt!

Nyt middel hjælper mænd i kampen mod hårtab

Sådan bruger du Provexin

Det er faktisk lige så nemt at bruge, som det er at smide hårprodukter i garnet. Du bruger hænderne til at fordele cremen i hårbunden, og du kan naturligvis stadig benytte voks eller lignende, som du plejer at gøre, så din almindelige rutine ikke ændrer sig. Og så er du allerede på vej til at få hårpragten tilbage.

I videoen længere nede ser du det hele i praksis. Ja, det er nemt.

Jeg er i fuld gang med at prøve, om det virkelig virker. Og helt ærligt, jeg har kæmpe forventninger.

Hvis du også er frisk på at komme i gang, så kan du bestille Provexin til en ganske favorabel intropris lige her.

Se andre seje sager om: ,