Hvad ser du, når du kigger i spejlet? Måske ser du en flot fyr, hvor alt bare spiller? Måske ser du en aldrende mand, hvor hårgrænsen flytter sig længere og længere tilbage?

Hvis du tilhører den sidste gruppe, skal du ikke være nervøs. Der findes faktisk noget at gøre ved det, og det er meget simplere end et kirurgisk indgreb.

Løsningen hedder Provexin, og du kan se meget mere om produktet HER.

95% af alt hårtab blandt mænd er arveligt

Androgen Alopeci er den medicinske betegnelse for arveligt hårtab, og i 95% af tilfældene skyldes dette hormonelle faktorer og arvelige anlæg. Hvis din far er skaldet, så kan du godt regne med, at det sker for dig.

Faktisk forholder det sig således, at en ud af tre mænd allerede begynder at miste håret, før de overhovedet er fyldt 30 år. Ja, det er tidligt. Og cirka halvdelen af alle mænd er begyndt at miste håret, før de er fyldt 50 år.

Det er altså en helt naturlig del af det at blive ældre. Eller er det?

Provexin er godkendt af EU som medicinsk udstyr, og det er særligt udviklet til mænd, der mister håret på grund af arveligt hårtab. Produktet indeholder ingredienser, der skaber gode betingelser for vækst i hårsækkene, og det virker ved at rense hårsækkene fri for snavs, hudrester og talg.

BESTIL PROVEXIN VED AT KLIKKE HER

Sådan bruger du Provexin

Det er faktisk lige så nemt at bruge, som det er at smide hårprodukter i garnet. Du bruger hænderne til at fordele cremen i hårbunden, og du kan naturligvis stadig benytte voks eller lignende, som du plejer at gøre, så din almindelige rutine ikke ændrer sig. Og så er du allerede på vej til at få hårpragten tilbage.

I videoen længere nede ser du det hele i praksis. Ja, det er nemt.

Hvis du også er frisk på at komme i gang, så kan du bestille Provexin til en ganske favorabel intropris lige her.

Se andre seje sager om: ,