Plej din maskuline side med en jagtrejse

Det er ikke så nemt at være mand i dagens Danmark. Ligestillingsbevægelsen var selvfølgelig nødvendig og har på rigtig mange måder gjort samfundet bedre, men det har også medført at mandens plads i samfundet har været til debat.

I tusinder af år, skulle vi være stærke og maskuline for simpelthen at overleve. Hvis vi ikke fik nedlagt det givne dyr, kunne det have katastrofale følger for vores familie. Sådan er det bestemt ikke længere i dag. Der er ikke på samme måde brug for os, og vi bliver hele tiden påduttet, at vi skal vise vores mere følsomme sider, selvom det for mange ikke er en naturlighed. Det er selvfølgelig en overgang, der med tiden vil forekomme os mere naturligt.

Men indtil da er der en god idé en gang imellem at tage lidt væk sammen med kammeraterne, hvor man kan føle sig som en rigtig mand igen. Det kunne for eksempel være ved at tage på jagtrejser. Når du er på jagt mærker du tidens vindesus, og der er vel næppe noget mere maskulint end det at nedlægge et stort dyr. Læs videre og få inspiration til din jagtrejse med kammeraterne.

Planlægningen af turen

Hvis I er flere der skal med på turen, og I er nogle travle mænd, er det en god idé at planlægge i god tid. På den måde sikrer I jer at så mange som muligt kan tage med. Derudover bliver flybilletterne eksponentielt dyrere, hvor tættere I komme på afrejsedatoen.

En stor del af planlægningen er at pakke ordentligt. Specielt hvad angår sådan nogle friluftsture, hvor udstyret bare er super essentielt, er det vigtigt, man husker det hele.

Eftersom I skal afsted drengene sammen, skal der selvfølgelig også være tid til lidt sjov. De bedste aftenener er tit, hvor der er lidt alkohol involveret. Sørg derfor for at have lidt sprut med på turen. Det kunne eksempelvis være rom, der altid er et hit. Det skal selvfølgelig være rom af høj kvalitet.

Inden du rejser er det desuden en god idé at styr på eventuelle gener. I skal helt sikkert gå meget, så hvis du har en eller anden form for skade i benene, skal den helst behandles inden I tager afsted. Det samme gælder, hvis du for eksempel har en dårlig hørelse. Det er helt klart lettere at jage med en god hørelse, og det er desuden også mere sikkert. Hvis din dårlige hørelse ikke er noget, der kan behandles, kan du alternativt skaffe dig et høreapparat. Det vil helt sikkert forhøje oplevelsen af turen og tilmed også øge din generelle livskvalitet.

Valg af destination

På Rainsfordhuntings hjemmeside er det muligt at få inspiration til jeres destination. Der er rigtig mange gode muligheder, og det er vigtigt I virkelig undersøger de forskellige steder, så I er sikret den allerbedste oplevelse muligt.

Grønland

Alternativt kunne i tage til Grønland. Grønland bliver beskrevet som en af verdens sidste vildmarker – og det med grund. Naturen er fuldstændig enestående og vild som for tusinder af år siden. Derudover er landet et af de nemmeste at arrangere en jagtrejse. Der er ingen sprogbarriere, og der er meget lempelige regler i forhold til skydevåben. Grønland er helt sikkert en af favoritterne.

Ungarn

Ungarn er derimod en af de mest undervurderede lande at jage i. Landet, der bliver kaldt Europas Afrika vil helt sikkert overraske positivt. Der er en utrolig forskelligartet og mangfoldighed i dyrearterne, og der er mulighed for at blive et par rigtig fine trofæer rigere. Desuden er Ungarn ligesom Grønland et af de lande, hvor det ikke kræver flere måneders bureaukratisk planlægning at få det til at gå op i en højere enhed.