Vi ved godt, du er fantastisk i sengen. Vi ved godt, du har styr på alle stillinger og kender alle genvejene til hendes orgasme. Vi ved godt, du praktisk talt er en blanding af Ron Jeremy og Ryan Reynolds i sengen. Med det in mente – vidste du så godt, at det kan blive endnu frækkere hver 2. måned?

Med en L’AMOURBOX får I lynhurtigt banket gang i forholdet igen. Og du kan give den som gave til damen, så det er virkelig en win win for dig. Jamen, det er det altså, og du kan nemt og elegant bestille et eksemplar.

BESTIL DIN L’AMOURBOX VED AT TRYKKE HER

L’AMOURBOX er den frække gave til kæresten, du selv bliver glad for

Hvad får I så?

Det er faktisk meget simpelt. I får de nødvendige redskaber til at pifte sexlivet op leveret i en ny og spændende kasse direkte til jeres dørtrin hver anden måned. Indholdet skifter fra gang til gang, og der er masser af lir til at lokke damens frække sider frem. Der er for eksempel undertøj, håndjern og alt muligt erotisk legetøj. Og som en ekstra bonus, er den samlede værdi af sager i æsken faktisk på minimum 700 kroner, så du sparer kassen ved at bestille kassen med samlede produkter.

Det er et vildt fedt koncept udviklet af sexshoppen Winkwink.dk for at sparke gang i selv de kedeligste sexliv.

Så handler det selvfølgelig om, at du får solgt hele konceptet til damen på den rigtige måde, men her må du selv lige komme ind i kampen, og når først du har overstået den del, kan du bare læne dig tilbage og høste de frække frugter. God fornøjelse.

BESTIL DIN L’AMOURBOX VED AT TRYKKE HER

L’AMOURBOX er den frække gave til kæresten, du selv bliver glad for