Kender du nogen som lider af luft i maven? Disse piller kan hjælpe dem (og dig)

Kender du nogen som lider af luft i maven? Disse piller kan hjælpe dem (og dig)

Rigtig mange personer i Danmark døjer med luft i maven eller følelsen af at være oppustet – særligt i forbindelse med indtag af bestemte typer af forarbejdede fødevarer, der er rige på skadelige toksiner.

For at fremme sundhed og velvære, har den britiske producent, MaxMedix, netop lanceret et kosttilskud, der ved brug af de unikke egenskaber i aktivt kul, kan reducere luft i maven, oppustethed og andre fordøjelsesproblemer.

Aktivt Kul fra MaxMedix går effektivt ind og renser kroppen for skadelige toksiner fra forarbejdede fødevarer og har vist sig som en af de bedste naturlige metoder til at reducere luft i maven og oppustethed. Køb Aktivt Kul her.

Sikkert og Naturligt

I kampen for at fremme sundhed og velvære hos befolkningen, har MaxMedix i samarbejde med britiske forskere, udviklet et 100% naturligt kosttilskud, der effektivt kan reducere oppustethed og luft i maven.

Formålet er, at fremme velvære og sørge for, at personer som lider af denne tilstand, undgår pinlige situationer i sociale sammenhænge. Derudover er det generelt generende, konstant at gå med følelsen af at være oppustet. Køb Aktivt Kul her.

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med shytobuy.dk er Aktivt Kul netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at bekæmpe oppustethed og luft i maven på en naturlig og sikker måde.

En pakke indeholder 180 kapsler. Du skal tage 3 kapsler en halv time før et måltid og 3 mere kort tid efter, at du har spist. Overskrid ikke den anbefalede dosis.

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige kosttilskud med speciale i hud og pinlige lidelser. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003. Køb Aktivt Kul her.