Gtechs lille støvsuger gør din hverdag nemmere

Gtechs lille støvsuger gør din hverdag nemmere

Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det rigtige værktøj til den rette opgave får det hele til at glide meget bedre, og Gtech Power Floor gør din hverdag nemmere. I hvert fald, når det kommer til støvsugning. Den er jo ikke specielt stærk til at lave kaffe – men din kaffemaskine er også en elendig støvsuger.

Og så er vi tilbage til det med at vælge det rigtige værktøj til opgaven, for når det for eksempel handler om at støvsuge bilen eller lige fjerne de værste madrester under bordet efter familiemiddagen med små børn, er det her simpelthen en smart fætter, der ordner paragrafferne på den mest effektive måde. Jeg har selv haft fornøjelsen af at bruge støvsugeren i hverdagen gennem de sidste par uger, og der er især tre specifikke ting, som jeg synes, gør Gtech Power Floor helt genial.

Gtechs lille støvsuger gør din hverdag nemmere

Du bliver ikke stor og stærk af at bænkpresse den lille støvsuger, for den vejer næsten ingenting.

DER ER INGEN BÅND, DER BINDER MIG

Ligesom Pinocchio glad synger, så er det bedst uden snore, kabler eller ledninger. Her er du helt ledningsfri. Det betyder, at du ikke behøver lede efter stikkontakter og er fri til at bevæge dig rundt uden at blive viklet ind i kabler, og det var jeg også pænt glad for, da jeg kørte bilen ind i baggården og gav den en hurtig tur med støvsugeren. Det gik meget smidigere end at bruge en almindelig suger, der fylder meget og lige skal have en forlængerledning for overhovedet at kunne række. Og det kan ikke engang sammenlignes med at bruge plastikslangerne i vaskehallen. Jeg bruger bare det korte rør og det praktiske børstehoved, og så kommer den helt ned i revnerne og fanger ungernes knuste kiks, rosiner og andet skidt. Faktisk tog det kun 10 minutter at klare hele bilen, som er en middelstor Ford C-Max. Det samme gælder i mit spisekøkken, hvor jeg ikke behøver finde den “store” støvsuger frem, for Gtech Power Floor er klar til kamp med det samme, og jeg bruger den faktisk hver evig eneste dag. Ja, mine to små drenge på to år og tre et halvt år sviner meget.

Gtechs lille støvsuger gør din hverdag nemmere

Beholderen er lige til at klikke af, tømme og komme videre med arbejdet.

HVOR ER POSEN?

Den er der slet ikke. Og det bliver du glad for. Problemet med en pose er, at sugeevnen forsvinder, når den bliver fyldt, og det punkt vil du på et eller andet tidspunkt komme til. I hvert fald, hvis du er lige som mig og ikke vil sløse med de dyre poser. Her kan du hele tiden følge med i mængden af opsamlet skidt, og så tømmer du lynhurtigt beholderen, når den er fyldt, og sætter den tilbage på sin plads efterfølgende. I disse miljø-dage er det bare god stil med genbrug, og så hjælper det desuden på tegnedrengen, at du ikke skal investere i støvsugerposer. Eftersom jeg bliver vant til, at der ikke er poser i Gtech Power Floor, er jeg faktisk begyndt at synes, at poser er ret gammeldags.

Gtechs lille støvsuger gør din hverdag nemmere

Der samlet sig meget snavs i bilen, når ungerne hygger sig på bagsædet.

GØR DET, DU ER BEDST TIL

Jeg er ret vild med Gtechs Power Floor, og det bunder i, at den ikke forsøger at udgive sig for noget, den ikke er. Som jeg nævnte først, er det vigtigt at vælge det rigtige værktøj til den rette opgave, og det har Gtech tænkt på. Derfor har de designet en bred vifte at støvsugere, så hvad enten du bor lejlighed eller hus – om det er stort eller småt, finder du med sikkerhed et stykke “værktøj” der passer til dine behov. Jeg forsøgte en enkelt gang at støvsuge gulvene i hele min 140 kvadratmeter lejlighed, men jeg opgav halvvejs, fordi det simpelthen ikke gik hurtigt nok. Og det er hele pointen, her ville Gtechs AirRam klart være at fortrække. Power Floor er måske ikke den bedste til at klare hele boligen, men den er ren verdensklasse til de små opgaver. På samme måde som, at Usain Bolt spæner fra alle på en 100-meter, men kommer sidst i et maraton, så ordner den her smidige suger bilen i rekordfart og fjerner små uheld derhjemme, før du når at blive irriteret. Og det respekterer jeg, når et værktøj er så specialiseret, at det er den bedste løsning til lige præcis den opgave, det er beregnet til.

Gtechs lille støvsuger gør din hverdag nemmere