Langt de fleste mænd sætter pris på en god røv, så et par Freddy WR.UP bukser fra FitFashion.dk er egentlig den perfekte gave til damen, for de giver hendes røv et løft og får den til at se bedre ud, mens de er mega behagelige at have på. De føles som sweatpants, men sidder stramt de helt rigtige steder.

Det er sgu et meget fedt koncept, så derfor er vi glade for at give -15% rabat, hvis du bruger rabatkoden “Mandesager”, hvis du klikker her og handler hos FitFashion.dk.

Giv din dame de her numse-bukser, så giver hun dig en flot røv at se på

Så handler det selvfølgelig om at give gaven med den rette vinkel. Du ved, glasset er halvfyldt og ikke halvtomt. Hendes røv er selvfølgelig mega god, som den er – de her bukser får den bare til at være den optimale version af sig selv. Hvis du sælger den rigtigt, bliver hun glad for gaven, og det er jo den halve sejr i sig selv. Så gør det jo absolut ikke noget, at du har din egen dagsorden, og det har du, for så er vi tilbage ved udgangspunktet. Mænd sætter pris på en god røv. Og det er der overhovedet ikke noget galt med.

Hvis vi lige skal forklare lidt mere omkring, hvordan Freddy WR.UP bukserne egentlig fungerer, så består det geniale kort og godt i en strategisk udformning af pasformen kombineret med det fleksible materiale i WR.UP-teknologien. Det betyder, at bukserne shaper understellet, så formerne på de rigtige steder bliver fremhævet, mens det hele får et løft og dermed modarbejder tyngdekraften. Populært sagt kan man vel kalde det hængerøvens værste fjende. Og numse-mandens nye bedste ven.

Giv din dame de her numse-bukser, så giver hun dig en flot røv at se på