Det er alligevel noget af en påstand, men takket være det unikke design på Silo Grill, er der alligevel noget om snakken. Grillen er dansk-designet og produceres her i Danmark, og dens helt specielle trick er at vende hele processen 90 grader og grille vertikalt i stedet for horisontalt, så du får en mere effektiv varmeprocess og bedre mad. Du kommer direkte videre til Silo Grills danske forhandler ved at trykke her – og i denne artikel skærer vi ind til benet af den revolutionerende grill.

Lad os starte med en video. Et billede siger jo mere end 1.000 ord, og her får du mange billeder.

Fordelene ved en Silo Grill

Din mad bliver grillet vertikalt. Silo Grill har nemlig et lodret kulkammer i midten af grillen, så kødet ikke kommer i direkte kontakt med risten. Det reducerer risikoen for udvikling af farlige giftstoffer fra brændende fedt, og kødet får heller ikke det samme chok, som på en traditionel grill, så resultatet er et saftigt stykke kød, fordi saften bliver inde i kødet. Designet gør, at ydersiden af grillen aldrig bliver brændende varm, og derfor kan børn også være med, da man ikke skal bekymre sig om brændte fingre.

Silo Grill revolutionerer den måde du griller

Vælg den rigtige model

Der findes tre forskellige størrelser i sortimentet. A5 er den mindste model med 30-45 minutters stegning på en opfyldning. A4 klarer 45-75 minutter. Den store model hedder A3, og her får du op til 90 minutters stegning på en opfyldning af kul. Dit valg afhænger altså af dit behov, men vi kan roligt slå fast, at det er muligt at lave ret meget mad på selv den mindste fætter. Den største model klarer snildt en god herrefrokost med sultne gutter.

KØB SILO GRILL HER

Silo Grill revolutionerer den måde du griller

Se andre seje sager om: , ,