Dette er en reklame lavet i samarbejde med ALDI

Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hånden på hjertet. Jeg kan ikke hamre et søm i en hundelort uden at ødelægge begge dele. Sådan er det bare, og det skammer jeg mig ikke over. Til gengæld har jeg fuld respekt for de mange dygtige håndværkere derude, og de skal selvfølgelig bruge professionelt udstyr til mange tusinde kroner. Det behøver jeg ikke, for jeg finder maks værktøjet frem en gang om måneden, når der lige skal fikses noget hurtigt derhjemme, og så kan jeg altså godt nøjes med mindre. Det har jeg fundet hos ALDI, for de sælger lige nu den perfekte boremaskine til hygge-håndværkeren for kun 249 kroner, og den lever snildt op til mine krav – og mere til.

De har den lige nu i deres tilbudsavis sammen med en række øvrigt elværktøj, hvor du får meget for skillingerne.

TRYK HER FOR AT SE TILBUDSAVISEN

ALDI sælger det ultimative luftværktøj til kun 399 kroner

ALDI’s boremaskine koster kun 249 kroner, men er alligevel udstyret med LED-arbejdslampe. Bælteclip, Selvspændende borepatron og et bor- og bitsæt med 17 dele.

Det rigtige værktøj til det rette behov

Da ALDI bad mig om at teste boremaskinen og det øvrige værktøj i deres FERREX-sortiment, skulle jeg lige gøre det klart for dem, at jeg altså mildt sagt ikke er den store håndværker, så jeg ville ikke kunne give den maks gas og teste efter de strenge krav, som dygtige håndværkere forventer og fortjener. Men det er også hele pointen. Det her er lige præcis værktøj til amatører som mig, der har brug for at have elværktøj liggende og ikke behøver en kæmpe investering.

Nu har jeg så udsat boremaskinen, der selvfølgelig også er en skruemaskine, for almindelige opgaver som at hænge et par lamper og billeder op, mens den da også lige er kommet omkring vaskemaskinen, der skulle have fjernet bagpladen for at komme til tromlen. Og ved du hvad, den fungerer ganske glimrende. Altså til mit behov. Det er lige ud ad landevejen, for den er lige så let at gå til som langt dyrere boremaskiner, og jeg oplevede absolut ingen problemer undervejs. Batteriet holder god strøm, det er let at skifte bits og momentet rækker fint til opgaverne.

Til mit relativt sparsomme behov er det altså det perfekte værktøj, hvor kvaliteten sagtens kan følge med arbejdsopgaverne. Det er fedt, at det ikke behøver koste en bondegård at få elværktøj hjem i værktøjskassen, for i virkeligheden handler det om det rigtige værktøj til det rigtige behov. Hvorfor betale overpris for noget, der ikke er nødvendigt? Det her opfylder i hvert fald de krav, en hygge-håndværker har til mit værktøj, så det er en let måde at få opbygget et ordentligt arsenal af nyttige redskaber.

ALDI sælger den perfekte boremaskine til hygge-håndværkeren for kun 249 kroner

Skarpt værktøj til lave priser

Udover boremaskinen, har ALDI også smidt en række matchende værktøj fra FERREX ind i sortimentet. Det drejer sig om en kombi luft- og volumenpumpe, en batteridrevet kædesav, en vinkelsliber og et multifunktionsværktøj, og fælles for det hele er, at det kører på de samme 20 Volt batterier. Det betyder, at du kan nøjes med en enkelt oplader og ikke skal bekymre dig om at skifte batterier frem og tilbage, for det hele passer og der er ingen forvirring. Og så er der selvfølgelig prisen. Den er lav.

Se hele sortimentet i tilbudsavisen ved at trykke her.

ALDI sælger det ultimative luftværktøj til kun 399 kroner

ALDI’s Multifunktionsværktøj koster 249 kroner, og det er prefekt til savning, slibning, skæring eller skrabning med 25 forskellige dele.

ALDI sælger det ultimative luftværktøj til kun 399 kroner

ALDI’s Vinkelsliber koster 249 kroner, og den har spindellåsning til komfortabelt skiveskift.

ALDI sælger det ultimative luftværktøj til kun 399 kroner

ALDI’s kædesav har en 40 V motor med en sværdlængde på 250 mm, en snitlængde på 230 mm og en kædehastighed på 7 m/s.

ALDI sælger det ultimative luftværktøj til kun 399 kroner

ALDI’s kombi luft- og volumenpumpe har en kraftfuld 20 V motor med et maks. Lufttryk på 7 bar.

Se andre seje sager om: