Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det behøver ikke kræve dybe lommer at få sofistikeret stil på armen, og det beviser danske About Vintage med deres kollektion af kræsne ure med ekstremt fair priser. Deres motto er faktisk “Affordable Dream Watch”, og det er lige præcis, hvad de leverer. Det er et genialt koncept i en verden, hvor priserne på ure hurtigt stikker helt af, og det vil vi gerne være med til at støtte, så lige nu får du en gratis ekstra rem med i dit køb, hvis du benytter koden “mandesager”, når du handler hos About Vintage.

About Vintage

Dansk design og dansk kvalitet

Urene er designet i København med stort fokus på selv de mindste detaljer, og resultatet er minimalisme, hvor det vigtige er bevaret, mens det overflødige er skåret væk. Det betyder også, at det er design, der holder hele livet uden at bukke under for modens ubarmhjertige trends, for det her er et ur, du skal kunne bære gennem hele livet og give videre til dine børn, så de kan videreføre arven og samle gode minder. Det er fedt, når et produkt krydser generationerne, og derfor skal det naturligvis også kunne holde til de tæsk der følger med, så About Vintage bruger rustfrit stål af høj kvalitet og naturligt læder krydret med schweiziske urværker, så du kan være sikker på, at det i hvert fald lever længere end dig selv. Ja undskyld, men din krop er ikke i nærheden af at være lige så holdbar som et af de her ure.

About Vintage

Vælg det rigtige urværk

Hjertet i et ur er den indre mekaniske, og derfor hænger prisen selvfølgelig sammen med dit valg af urværk. Hos About Vintage starter priserne fra 1.699 kr. for deres quartz-ure, fortsætter fra 2.499 kr. for et quartz kronograf, 3.849 kr. for en automatisk bevægelse og ender på 7.499 kr. for dyreste model i deres Swiss Made kollektion. Du får svært ved at finde samme kvalitet til samme penge, men du er da velkommen til at prøve.

About Vintage
På billedet ovenover ser du deres 1820 Automatic Rose Gold ur, som jeg har haft fornøjelsen af at rende rundt med på armen. Uret er et glimrende eksempel på hele essensen af About Vintage, fordi det med et prisskilt på 3.999 kr. placerer sig i midterfeltet af segmentet og byder på en 40 millimeter urkasse af rustfrit stål belagt med roséguld, mens du får en automatisk bevægelse og vandtæthed ned til 50 meter under havoverfladen. Det sidder virkelig lækkert på armen, og selvom det egentlig passer til al slags beklædning, kommer det virkelig til sin ret, når det kommer frem fra ærmet på et stilet jakkesæt. Så hjælper det jo bare på hele kvalitetsfølelsen, at du får en medfølgende opbevaringskasse af skarpt valnøddetræ til at passe på uret, når du ikke bruger det.