Hvad sker der, når man giver LAKOR’s designer en metal-tusch og sætter ham foran en Honda Rebel motorcykel? Hvad vil det sige at være provokerende på en anstændig måde? Og hvorfor er Udkantsdanmark en uudtømmelig inspirationskilde? Alt dette får du svarene på i samarbejdet mellem tøjmærket LAKOR og Honda MC Danmark.

Du kan se de fede designs fra samarbejdet ved at trykke lige her.

LAKOR har tidligere samarbejdet med Skipper Pibes om en tøjkollektion, men i deres nyeste samarbejde har piben fået en anden lyd. I makkerskabet med Honda MC får LAKOR’s designer nemlig frit spil til at udsmykke en motorcykel, og i den forbindelse har de også lavet en fed film, som du ser herunder. Filmen er lavet som et eksperiment, der undersøger kontraster og den kreative proces, og resultatet skærer virkelig ind til benet.

Skøre historier bag alle designs

LAKOR skaber ofte sine stærke designs med inspiration fra den danske kyst-kultur. Med disse designs følger sjove historier fortalt med et ”blink i øjet”, som de siger på havnen. Denne kollektion er ingen undtagelse, og under hvert produkt i kollektionen følger vi LAKOR’s fiktive karakter John Carnage på sin vej til at blive kvotekongernes konge. Her er et udklip fra en af de sjove fortællinger:

“Hans højre hånd havde i folkemunde tilnavnet “stegepanden”, da man sagde, at den kunne forvandle en ballonfisk til en rødspætte. I en nævekamp var man derfor garanteret at se stære i styrehuset, hvis man ikke tog sine waders på nakken i en gevaldig fart.”

Det er ret sjov storytelling, og på LAKOR’s hjemmeside kan du dykke dybere ned i universet, når du tager et kig på deres kollektioner.

Danske Lakor Soulwear laver fedt tøj med fede historier

Se andre seje sager om: ,