Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Nogle gange skal man bare ikke komplicere tingene mere end højest nødvendigt. Det her er underbukser, der sørger for optimale betingelser for komfortable kugler, og derfor hedder de COMFYBALLS®. Simpelthen.

Det har vi selvfølgelig tryktestet her på Mandesager-redaktionen, for vi har rendt rundt i underbukserne i et stykke tid. Og ved du hvad? De holder, hvad de lover.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de bedste underbukser til mænd, der hverken gnaver eller kravler op. Til gengæld er det ren luksus for dit understel.

Comfyballs

De mest komfortable underbukser til mænd

Det er ikke sikkert, du tænker så meget over det til daglig. Altså, hvor behagelige eller ubehagelige dine underbukser egentlig er. Men der er faktisk kæmpe forskel.

Jeg har selv prøvet et hav af forskellige mærker, og COMFYBALLS® er helt oppe at ringe på øverste hylde.

Det mærker du allerede første gang de ryger på, for de smyger sig bare om kroppen. Pasformen er perfekt, og der er ingen irriterende syninger. Her er det så bare ekstra lækkert, at der er masser af støtte til kugler uden at føles ubehageligt. Det er faktisk de mest komfortable underbukser, jeg har prøvet.

Årsagen skal findes i det snedige design, hvor COMFYBALLS® bruger deres patenterede teknologi kaldet Packagefront®. I praksis betyder det, at dine kugler bliver holdt på plads og bliver løftet væk fra lårene. Udover at føles rart, så sikrer det også, at dine kronjuveler kan komme af med varme og væske, fordi de ikke bliver fastspændt på meget lidt plads.

Det betyder også, at underbukserne er ekstremt gode til træning og helt sublime til lange dage på kontoret, hvor der godt kan opstå svedige løg sidst på dagen. Her bliver du holdt frisk, og jeg er imponeret over, hvor meget det betyder for komforten.

Det er ikke nødvendigt lige at justere pakken, for den sidder bare helt perfekt hele tiden.

Comfyballs

Flere modeller skræddersyet til dig

Jeg har selv prøvet deres Microfiber-model, som virkelig gør det godt. Men hvis du mere er til andre materialer, så er det selvfølgelig også muligt.

COMFYBALLS® har nemlig flere modeller, hvor deres Cotton-variant består af 92% kæmmet bomuld og 8% Lycra, mens deres model med COMFYCEL® er nøje sammensat af 47% bomuld, 47% LYOCELL og 6% Elastan, der tilsammen giver en hel række fordele. Dem kan du læse mere om LIGE HER.

Lige meget hvad du vælger, får du den unikke teknologi, der gør det til de bedste underbukser til mænd.

Lige nu får du som Mandesager-læser unikke rabatter, som kan ses i linket herunder.

Jamen, det var da så lidt. Forkælelse til understellet kan man jo ikke få for meget af.